top of page
Skjermbilde 2019-03-11 kl. 11.24.06.png

Hvorfor velge oss?

I dag så finnes det et stort utvalg av kjøkken på markedet. Å velge kjøkken til et av husets viktigste rom er ikke alltid like enkelt. Det er et hav av ulike valgmuligheter, hva gjelder stil, farge, utforming etc. Det er ikke lett å bestemme seg for hva slags kjøkken man vil ha. Vi vil gjerne hjelpe dere med et kjøkken du kan være stolt av. 

Vi på Det Stolte Kjøkken har et litt annet konsept og strekker oss langt for at du skal kunne få akkurat det kjøkkenet du ønsker. Det gjør oss unike, vi skreddersyr alle våre kjøkken utifra kundenes ønsker og behov. Sammen skaper vi ett kjøkken som til slutt bærer ett personlig preg, og dere får ett kjøkken som garantert ingen andre har. 

Når det gjelder service og personlig oppfølgning er vi veldig opptatt av at våre kunder blir fornøyde. Det har vi klart å oppfylle siden oppstart i 1999, og det er vi stolte av. Vi tilbyr også gratis hjemmebesøk i Oslo/Asker/Bærum, men kommer gjerne på besøk utenfor dette området også. Spør oss om muligheter. 

Hjemmebesøk er en viktig del i prosessen for å få så nøyaktig tilpasning som mulig. Vi kan også hjelpe dere med gode ideer eller løsninger. Slik at dere blir så fornøyde som mulig. Vi har ingen ferdige modeller/type på lager, da vi ønsker at du som kunde skal velge fritt mellom profiler, farge, materialvalg, høyde bredde dybde, etc.

Vi tegner opp ditt kjøkken slik at du får det så unikt som du vil ha det. 

Leveringstid fra bestilling: 6-7 uker 

Fabrikk garanti: 10 år 

Hvorfor velge oss?: About Us
bottom of page