Media og nyhetsoppdatering 

Hvorfor velge Det Stolte Kjøkken? 

Hos oss er det kun fantasien som stopper deg.

Vi på Det Stolte Kjøkken har et litt annet konsept og strekker oss langt for at du skal kunne få akkurat det kjøkkenet du ønsker.

Det gjør oss unike, vi skreddersyr alle våre kjøkken ut ifra kundenes ønsker og behov. Sammen skaper vi ett kjøkken som til slutt bærer ett personlig preg, og dere får ett kjøkken som garantert ingen andre har.

 

Som en av få i markedet, kan vi tilpasse kjøkken/skap på millimeteren og etter ditt eksakte ønske. Med våre samarbeids partnere kan vi også tilby 100% komplette kjøkken der all rubbel og bitt er inkludert. Gjennom våre partnere tilbyr vi gode priser på blandebatterier, kjøkken fliser, vasker, hvitevarer, håndtak, lister, utskjæringer og benkeplater; laminat, tre, marmor, granitt, Silestone, Dekton +++.

Vi er ikke som andre kjøkken leverandører.

Det Stolte kjøkken hverken konkurrerer eller ønsker å konkurrere med forhandlere som IKEA kjøkken, HTH kjøkken, KVIK kjøkken, EPOQ kjøkken eller NOREMA kjøkken. Vi leverer ikke flat pakkede kjøkken med standard mål, men produserer alt ferdig, slik at det blir enkelt for deg å montere. Ferdig monterte skap er med på å opprettholde dets stabilitet og kvalitet, du slipper også å montere innredningen.

Som kunde hos Det Stolte Kjøkken står du alltid i sentrum.

Vi strekker oss langt for å tilfredsstille kunders behov og ønsker.  Vi kan produsere alt fra garderober og badeskap, til kjøkken og barer.

Med over 20års erfaring er det neppe mange som er bedre enn oss på å se innovative løsninger innen kjøkken, bad og garderobe.

Kom innom for litt kjøkken inspirasjon, tegninger, priser eller en hyggelig prat.

Vi håper på å se deg, velkommen!  

DET NORSKE BRANSJEMAGASINET (artikkel) 

In-magasinet (artikkel)